Nieuws

Onze site wordt vernieuwd!

Binnenkort wordt onze site vernieuwd! Voor informatie up to date kunt u terecht bij de voorzitter, mevr. Janny de Boer,  Ysvogel 7, 7742 PX Coevorden. Tel. 0524 522890

30 april concert in de Grote Kerk in Emmen

30 April geven  Kapella Vocale o.l.v. Edwin Velvis en het Chr. Vocaal Mannenensemble Cantabilé o.l.v. Jan van der Tuuk samen een concert in de Grote Kerk in Emmen. De begeleiding is in handen van Henk Stekelenburg.
Dit concert staat in het teken van Koningsdag, 4 en 5 mei . ” Vieren, herdenken en vrijheid”
Aanvang 20.15 uur. De entree in de voorverkoop €11,00 en aan de kerk €12,50. Reserveren via het contactformulier van de site of via de leden.

In januari zijn de repetities hiervoor gestart. U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen en misschien wilt u ook meedoen.
We repeteren op donderdagavond van 19.45- 22.00 uur in het gebouw achter de Kapel in de Kapelstraat.

Kapella Vocale heeft mannen nodig!

Wij zijn weer van start gegaan. Onze bassen en tenoren hebben versterking nodig. Houdt u van zingen meldt u dan aan. Zingen in een gemengd koor is heel gezellig. We repeteren elke donderdagavond onder de inspirerende leiding van Edwin Velvis, van 19.45 tot 22.00 uur in het gebouw achter de Kapel in Emmen.

Kom eens kijken. U bent van harte welkom!

Nieuwe dirigent!

Mei j.l  hebben wij afscheid genomen van Roelof Bosma. Dertien jaar is hij onze dirigent geweest. Gelukkig kunnen wij per 1 september Edwin Velvis als nieuwe dirigent verwelkomen.  Alle reden om eens een kijkje bij ons te nemen. In de komende tijd zult u meer van ons horen, blijf daarom de site in de gaten houden.

Kapella zingt Gloria

Wij hebben 14 februari meegezongen in het jubileumconcert van het Ichthuskoor. U kunt ons beluisteren op de onderstaande link

Veel luisteren kijk plezier.